След половин година упорита борба, мъжът ми спря да пие

Много ми беше трудно да седна и да напиша тези редове, но искам да кажа как мъжът ми спря да пие

 

200504049-001
След половин година упорита борба, мъжът ми спря да пие

Проблемите с алкохола в нашето семейство не са от вчера. Свекър ми си беше чист алкохолик, и от това си отиде от този свят. Сега аз трябваше да се справя с това, че моя мъж започна все по-често да посяга към чашката и в един момент си помислих, че ще стане като него. Имах тези притеснения, но си казах, че няма да го допусна. Хубавото е, че реагирах в началото. Знаех, че неговия баща е започнал да пие след смъртта на майка му, затова като видях как мъжът ми се депресира след като го съкратиха от работа, и започнах да действам.

Прочетох в интернет за капките Алкофитал, които са за хора с проблемно пиене и реших веднага да ги поръчам. В началото му давах малко ударни дози, защото не винаги успявах да му ги давам тайно. Разбрах, че не е проблем, че съм му давала малко повече капки. Така той започна да се оплаква, че му става недобре като пие, че алкохолът го кара да повръща, дори и когато е в малко количество, и че явно има някакъв здравословен проблем. Аз знаех какво предизвиква всичко това, но не казвах. Най-трудно е началото. Сега моя мъж не пие така, както пиеше преди половин година. За това време,с помощта на капките Алкофитал аз успях да го спра да не тръгне по пътя на баща си. Знам, че това е само началото, но съм спкойна пред себе си, че поне нещо съм направила.

Милена Колева от Шумен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.