https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

След като се справих с депресията, позволих да бъда обичана!

0

След като се справих с депресията, си позволих да бъда обичана. просто се отпуснах и дадох шанс на един много добър човек да направи и мен добра

с депресията

С депресията имах особени взаимоотношения. Колкото ме наказваше тя, толкова повече и аз се самонаказвах. Страдах много, но разбрах, че ако човек сам не си помогне – няма кой. Същото е и с любовта. Да, трябва да умеем да обичаме. Трябва да обичаме и себе си, но също така е нужно да да позволим да бъдем обичани. За мен това беше непосилна задача. Не само заради това, че трябваше да се справям с депресията. Не, аз просто бях един особен вид мазохист. Отблъсквах хората и останах сама.

В началото тази самота не ми правеше впечатление. Дойде един момент, в който ѝ се радвах. Казвах си, че не съм самотна, а независима. Но не след дълго това положение започна да ми тежи. И се наложи, освен със самотата, да се се справям и с депресията.

Само аз си знам какво ми беше. Само аз знам през какво минах. За да изляза от това състояние много ми помогнаха капките Стресовитал. Тях ги взимах, за да се успокоя, за да мога поне да спя нощем, за да се справя с депресията. Е, успях! Днес животът ми е дост по-различен, доста по-хубав, по-спокоен. И в никакъв случай по-самотен, даже напротив. Другото хубаво нещо е, че успявам да му се наслаждавам! И то не без помощта на капките Стресовитал!

Мира Т.. от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.