Аз страдах от скрит алкохолизъм, помогна ми Алкофитал

Аз страдах от скрит алкохолизъм. В смисъл, че имах алкохолна зависимост, която се стараех да скрия по всякакъв начин от близки и познати

скрит алкохолизъм

Скрит алкохолизъм – аз пия алкохол, като се старая другите да не разберат. Най-лошото на състоянието скрит алкохолизъм е това, че се опитвам да се скрия от самия себе си. А това е невъзможно. И другото лошо нещо е, че си мислех, че след като другите не виждат, че пия, значи не е проблем. Като всеки зависим човек обаче, аз забравях нещо много важно – скрит алкохолизъм няма. Хората така или иначе разбираха, че съм пил. Усещаха миризмата, а и аз не бях от най-кротките зависими алкохолици. Всъщност, не знам дали изобщо бях алкохолик. Все пак се отказах. Мисля, че алкохолиците са хора, които не могат да се откажат.

Но, освен че знам, че скрит алкохолизъм няма, знам и че зависимите от алкохола хора много бързо стават алкохолици. Затова трябваше да намеря начин да се справя. Радвам се, че моята приятелка ми помогна в този момент, като ми препоръча капките Алкофитал. тези капки предизвикват непоносимост към алкохола. И така месец след месец, упорствах и се отказах от алкохола.

Вече мога открито да говоря за моя проблем. за моят минал проблем. Защото знам, че нищо не може да се скрие. Трябва да сме честни пред себе си и да си признаваме грешките, както и да имаме сила да ги поправим.

Милчо Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.