Мъжът ми имаше скрит алкохолизъм

Моят съпруг страдаше от скрит алкохолизъм. Това означава, че се криеше от нас и от приятелите, за да пие. Но, както знаете – нищо скрито не остава

скрит алкохолизъм

Скрит алкохолизъм е тогава, когато човек се крие и пие. Много е трудно да се разправя човек с друг човек, който върши нещо скрито. Аз разбрах отдавна. То не е и задължително някой да ми казва. Но комуникацията ни беше много трудна. аз давам факти, той отрича. И отрича не само, че пие, ами и че има проблем с алкохола.

Няма да изпадам в подробности с какво трябваше да се справям по времето, когато мъжът ми имаше скрит алкохолизъм. Една приятелка ме заведе при нейна позната, психоложка. Тази психоложка го нарече скрит алкохолизъм, което хем е точно, хем е плашещо. Защото и аз отричам факта, че той е алкохолик. Но, какво значение има, при положение, че ако още не е станал, няма да стане. Особено ако продължава да пие.

Затова реших, че трябва да направя нещо и да му помогна да не пие толкова. С 300 зора се съгласи да взима едни билкови капки, които открих в интернет. Като се взимат Алкофитал, се изгражда непоносимост към алкохола. За двата месеца, пресз които мъжът ми стриктно си взимаше капките, се подобри значително. И не само това, че започна да се контролира, като пие. Подобри се изцяло. Като че ли стана по-спокоен. Доволна съм от капките Алкофитал и ги препоръчавам на всеки, който има проблеми с алкохола, да си ги вземе и да си ги използва с желание.

Катя Волева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.