Силата на билките е неоспорима!

Билките направиха за моето здраве онова, което лекарствата не успяха

 

hepavital
Силата на билките е неоспорима!

Пише ви Тодорка Христева от Пловдив. На 39 години съм, но имам достатъчно сериозни заболявания. Едно от тях е кръвното. Лошото при мен е, че аз имам високо кръвно, което е полезно за мен, защото така съм си свикнала. преди време ми го свалиха и на мен ми стана лошо. Дълго и сложно е да ви обяснявам, но цялата работа е в това, че моя организъм е свикнал с високото кръвно и ако случайно падне в границите на нормалното за другите хора, това няма да е добре за мен. Парадокс е, но така стоят нещата.

Покрай високото кръвно аз имам и други проблеми със здравето. Затова реших това лято да направя едно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Черният дроб, както и сърцето имат отношение към кръвното, колкото и невероятно да ви се струва. Затова аз бях много изненадана, когато усетих невероятно доброто въздействие на тези билкови капки. За четири месеца здравето ми претърпя неочаквано добра метаморфоза. Аз се почувствах много добре. Замайванията, които имах понякога, изчезнаха и сега единственото, което чувствам е свежест, бодрост и сила. Благодарение на капките Хепавитал аз се убедих в невероятната сила на билките!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.