Семейството ми е по-важно от всичко, затова направих невъзможното!

protecting a family

Семейството е единственото, което имам, затова направих невъзможното, за да го спася. Не си мислете, че е кой знае какво – отказах от мисълта за раздяла

семейството
Семейството ми е по-важно от всичко, затова направих невъзможното!

Семейството ми остана цяло, защото аз реших да променя начина си на мислене. Не е лесно, когато си на 36 тепърва да се променяш, но промяната не беше само за мен. Става въпрос и за това, че и мъжът ми се промени. Той имаше проблем с алкохола, заради който мислех да го напусна.

Проблемът с алкохола на моя съпруг му пречеше да бъде пълноценен член на семейството. Аз не съм се омъжила за зависим от алкохола човек. Затова трябваше да се направи нещо. Аз се отказах от идеята за раздяла, той се отказа от алкохола.

И за двама ни не беше лесно. За отказването от алкохола на него му помогнаха капките Алкофитал. Тези капки той сам си ги намери, сам си ги купи от някаква аптека. После аз разбрах, че имат сайт в интернет, www.alkovital.com, влязох и от там получих повече информация. Разбрах, че има голяма вероятност капките наистина да му помогнат да спре да пие. Защото на него му трябваше точно този ефект, който предизвикваха капките – непоносимост към алкохола.

И така – той отказва алкохола, все още. Аз вече почти не мисля за раздяла. Мисля, че получих това, което искам. Виждам, че съпругът ми се справя. И така знам, че за семейството ми има надежда…

Ралица Гочева от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.