https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

5 тайни за разгаряне на семейната страст

0

Семейната част може да се разгори отново по много и интересни начини, но най-добре е двойката сама да намери отговор на това как да разпали отново любовта

Семейната страст трябва да бъде обгрижвана редовно. За да не тлее огънят във вашата връзка, ползвайте тези 5 съвета когато е необходимо

семейната страст
5 тайни за разгаряне на семейната страст

1. Организирайте екстремни забавления, които предизвикват страх, но всъщност не са чак толкова опасни. Това помага за преодоляване на кризата в отношенията – между хората, изпитали заедно силни емоции, се увеличава сексуалното привличане.

2. Показвайте удоволствие от храненето. Целта отново е да привлечете сексуално партньора – между храната и секса има много общо. И едното, и другото е биологична потребност и носи наслаждение. Грубо казано, както човек яде, така прави и секс. Но у дома тази зависимост не се набива на очи. Затова по-често ходете на ресторант и изразявайте възхищение от храната. От споделената трапеза до споделеното легло пътят е кратък.

3. Заглеждайте се по други мъже, не в лицата им, а по-надолу. Правете го дискретно, съпругът ви така или иначе ще забележи. Вашите погледи ще събудят у него първичния инстинкт да се бори за вас.

4. Сложете в дома ви снимка от времето, когато сте били влюбени до уши. Тя постоянно ще напомня, че можете да бъдете щастливи заедно. Психолозите наричат това невролингвистично програмиране.

5. Използвайте телесния контакт. По-често прегръщайте половинката си, хващайте го за ръката, целувайте го по бузата. Това ще му достави радост на подсъзнателно равнище. Казвайте по някоя и друга мила дума. Това също ще разгори семейната страст.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.