https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Внимание! Огледалното селфи е вредно!

0

Огледалното селфи не е толкова безобидно, за колкото го смятате

селфи

Светът на социалните мрежи е изпълнен с изненади. Скромни и незабележими хора в интернет изглеждат зашеметяващо и всичко това — благодарение на правилно подбрания аватар. А създаването му е цяло изкуство — да се избере точният ракурс, посоката на светлината или например да се направи снимка с помощта на огледало. Заради повече „лайкове” хората стигат до пълни извращения — откровени пози пред огледалото, мамещи намигвания и т.н. Но малцина от тези „огледални красавци” знаят каква вреда си нанасят, защото огледалото не е обикновен предмет, а магически и загадъчен, често използван от матове в техните обреди.

Огледалото е своеобразен сандък, където се натрупват емоциите на човека, който се оглежда в него. А много често това става след скандал, раздяла с любим човек, когато сме съсипани и разплакани.

Мнозина обръщат внимание и на факта, че у дома хората се виждат щастливи и успели, а в пробната в магазина — недоволни и уморени, особено ако преди тях там е бил човек с недостатъци във фигурата. Обяснението е, че в общественото огледало хората „оставят” своите емоции – както положителните, така и отрицателните.

И така, защо не трябва да се фотографираме в огледало от гледна точка на магията?

Фотоапаратът е предмет, който сваля както външната, така и вътрешната информация за човека. Затова в процеса на снимане в огледало се осъществява смесване на енергетиката на човека, запечатан с помощта на фотоапарата, с енергетиката, натрупана в огледалния свят. А това може да се отрази негативно върху съдбата и здравето на любителя на огледалното селфи.

Ако се снимате пред огледало, можете да провокирате възникването на фантоми и мистични същности, които живеят в огледалния свят

Не е добре и ако огледалото, в което се оглеждал човекът, се счупи – това ще се отрази отрицателно върху онзи, чиято информация е била в огледалния свят. Затова е желателно колкото може по-рядко да се оглеждаме, а още по-малко – да се снимаме.

Ако на огледалото има някакви надписи – например в обществени тоалетни често там се лепят реклами или ръководство по използване на умивалника, това може да провокира кожни проблеми у човека, който се снима пред него. Когато по огледалото има пукнатини, които „преминават” през лицето на фотографиращия се, това може да доведе до усложнения в живота, когато ще трябва да се направи труден избор.

Какво казва науката?

Американски учени провеждат 15-годишно изследване за въздействието на огледалата върху човека и стигат до извода, че честото и дълго оглеждане причинява умора, лошо настроение и влошаване на паметта, тъй като изсмуква енергията на човека.

А ето и някои „огледални” поличби.

Не се оглеждайте в парчета счупено огледало – ще бъдете нещастни.

Не поставяйте огледало срещу легло или диван, тъй като по време на сън човек е емоционално отпуснат, а въздействието на огледалния свят никога не отслабва.

При преместване в нов дом не оставяйте огледалото на предишните собственици – можете да „наследите” семейната им енергетика.

Не се хранете пред огледало.

Не се сърдете и не плачете пред огледална повърхност.

Не поставяйте огледало срещу ваната, за да не се оглеждате в него, докато се къпете.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.