https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Съветите на лечителя-дъновист Павел Няголов за лечение на тежки болести

0

Лечителят Павел Няголов съветва да живеем и да се лекуваме близо до природата и да гоним болестите с дарове от природната аптека

Павел Няголов

Ракът, според Павел Няголов, ликвидира кармата и понеже сега сме в период на кардинално прераждане, все повече хора боледуват от него. Сега трябва да изчистиш 20-30 живота назад и да подготвиш условията за 20-30 напред.

Това е разбирането за най-коварната болестна дъновиста Павел Няголов, който е и 4-то поколение вегетарианец. Неговите съвети как да се предпазим от болестите бяха публикувани във вестник „Здраве без лекарства“. Според него ракът е следствие на недостатъчен прием на вода, застой и затлачване на организма с токсини. Друга причина за болестта е егоизмът, егоцентризмът. Затова е добре болните да правят дарения на пари и имоти. Но трябва да се помолят на Бог да им подскаже на кого да направят дарението, съветва Няголов.

Човек несъзнателно създава условия в тялото му да си направят „къщичка“ негативни същности. Това му разваля здравето, тъй като тези същности тровят организма, обяснява Няголов и дава следните препоръки за справяне с болести:

На болни от рак много добре се отразява консумацията всеки ден на големи количества кромид

Няма значение дали кромида ще е суров, варен, печен. Важно е добре да се изрязва мястото, където са корените. Добре е болният да отиде на село, да вземе 4 кози, да ги пасе и да пие млякото им, току-що издоено. Или да си осигурява всеки ден такова мляко. То помага да се изтегли злото от човека. Козата е символ на оня, рогатия, и козето мляко го гони, твърди Няголов.

При болен бял дроб да се дишат парите на овчи изпражнения или при възможност човек да спи в кошара при овцете. Овчарите не страдат от рак на белия дроб, твърди Няголов.

Когато човек е сериозно болен, да отиде да живее в някое планинско село на чист въздух поне 6 месеца. Природата, слънцето, въздухът ще го лекуват.

От сърце страдат тези, които имат топлина в сърцето и доброта – чувствителните хора. Много полезен за сърцето е доматът, който наподобява неговата форма. 2-3 кг домати възстановяват 1 л кръв и подобряват кръвообращението. При проблеми със сърцето да се ядат и много ябълки. Добре е тези хора да разтриват леко корема с кръгови движения по 200- 300 пъти. Такова обтриване може да спаси човек при сърдечен удар, ако се направи веднага, твърди Няголов.

За мозъка са полезни круши и орехи. Всеки орган се лекува от плодове и зеленчуци, които приличат на него по форма – това е принципът на подобието

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.