Със сокове, диета и пречистване на черен дроб успях да запазя здравето си

Това лято беше много добро за мен, защото успях да направя полезни неща за здравето си

сокове
Със сокове, диета и пречистване на черен дроб успях да запазя здравето си

Имам достатъчно здравословни проблеми, на които не обръщах достатъчно внимание. С времето някои от тях отшумяха, но други се задълбочиха. Най-голям проблем ми създава кръвното налягане, което често е нестабилно. Пия хапчета, ходя редовно на лекар, но няма подобрение. Лекарите казват, че е прекалено високо за възрастта ми. Казвам се Ана и съм на 27 години. Кръвното ми не е падало под 150 от много време. Едва от няколко месеца имам спад и подобрение на здравето.

За да се случи това, аз започнах да правя диета, да пия много сокове и направих едно доста продължително прочистване на черния дроб. Прочистването на черния дроб беше задължително, защото през този орган минава цялата кръв. Ако черния дроб не е прочистен и не работи добре, няма да може да снабди другите органи с качествена кръв. Затова аз направих всичко възможно, за да му осигуря нормална работа.

Прочистването стана успешно, благодарение на капките Хепавитал. Билковите капки Хепавитал поръчах от www.hepavital.com. Там подбробно е обяснено както за състава на капките, така и за тяхното действие. След две прочиствания с този уникален природен продукт аз успях не само да отслабна малко, но и да дам една добра грижа за здравето си.

Ана Асенова от Карлово

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.