https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Със смъртта идва мъдростта

0

Губейки физическото си тяло, ние навлизаме в съвършено ново измерение – измерението на мъдростта

 мъдростта
Със смъртта идва мъдростта

Очевидно, рамките на физическото тяло ограничават и стесняват човешкото същество. Но когато индивидуалността (или духът) напусне тези рамки, е свободна и може да узнае много повече, отколкото можем да си представим.

Така например, беседвайки с хора, след като те са „починали”, тя успява да намери отговор на множество сложни и заплетени въпроси – въпроси, които преследват човечеството в цялата история на съществуването му. Това, което може да съобщи духът, зависи в много отношения от нивото на неговото духовно развитие. Някои от тях имат много по-голям запас от знания от други и затова изразяват мислите си по-ясно и достъпно на разбираем за нас, простосмъртните, език.

Долорес Кенън е хипнотизаторка, която прекарва хората през собствената им смърт, в състояние на хипноза. Тя се опитва да опише техния опит и преживявания, давайки им възможност да говорят сами за себе си…

РАЗГОВОРИ ОТ ГРАНИЦАТА НА СМЪРТТА

В общи линии моментът на настъпване на смъртта може да се опише по следния начин. На човек изведнъж му става студено, внезапно се оказва до леглото си и гледа отстрани мъртвото си тяло. Отначало той не разбира защо хората, намиращи се в стаята, изглеждат толкова тъжни и съкрушени, тъй като самият той се чувства добре. В този момент го обхващат веселие и радост, а не страх и ужас.

Долорес Кенън цитира описанието на процеса на освобождаване, съставено по думите на 80-годишна жена, умираща от старост. Примерът е доста типичен за подобни случаи и затова може да бъде определен като показателен.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.