https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Сърбежи по тялото ме изкарваха извън равновесие

0

Сърбежи по тялото не само ме изкарваха извън равновесие, но направиха нощите ми безсънни

sarbeji

Сърбежи и отоци по тялото ме накараха да потърся спасение в билките. отървах се от тях, благодарение на капките Хепавитал.

Искам първо да ви разкажа как започна всичко. Преди около година започнах да имам страхотни сърбежи по тялото. Всичко започваше да ме сърби просто така, както си стоях. Най-много ме сърбеше гърба и корема. Освен това ми се появяваха големи пъпки, без да ме е ухапало някакво насекомо, или нещо подобно. просто сърбежи.

Заедно с това забелязах, че и краката ми отичаха. не винаги и не всяка нощ, но и през деня, и понякога само единия крак. Много странна работа… Толкова непоносими бяха понякога тези сърбежи, че ми е идвало да си търкам гърба в стената, и баба ми ми викаше, че съм била като „шугаво куче“, каквото и да означава това.

Бях на лекар, но ми изписаха само някакъв спирт и един крем, с който да се мажа, правят се в аптеката. Не ми мина, даже още по-сериозно стана положението.

Тогава реших да попитам една моя приятелка, която работи в аптека, какво да правя. Тя ми препоръча да си направя прочистване на черния дроб. Каза ми и че много взимали капките Хепавитал, които освен черния дроб прочистват и жлъчката. Честно ви казвам – само месец, след като започнах да правя прочистване с капките Хепавитал, отоците и сърбежи от всякакво естество изчезнаха. Навярно ще продължа да взимам капките Хепавитал, защото прочистването с тях е препоръчително да отнеме поне три месеца. Сигурно след това ще се почувствам още по-добре.

Гергана Димитрова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.