https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Съпругът ми никога повече не посегна към алкохола

0

Двамата сме минали през какво ли не, сега дойде време да се справим и с това

ytrМного пъти съм искала да седна и да ви напиша това писмо, но все не оставаше време. Неприятното е, че времето си минава, а понякога добрите неща се забравят. Затова сега и аз бързам да ви кажа как ми се отрази отказването на алкохола от моя мъж.

Както сигурно вече предполагате – добре ми се отрази. Имам очи да погледна хората в очите и да не се срамувам. Докато мъжът ми пиеше, не беше така. Все съм си мислела, че ще дойде ден, в който ще го остави това пусто пиене, и той взе че дойде, нищо че аз си мислях, че той сам ще го направи. Не, капките „Алковитал“ много му помогнаха.

За тях прочетох много информация в интернет и на адрес www.alkovital.com. Там основно се запознах с впечатленията на други хора като мен и такива, които сами отказват алкохола. Не мислих много и поръчах първата опаковка.

От тогава мина доста време – някъде около година. Помня, че беше преди Гергьовден. Отказването стана постепенно, а аз му давах капките без той да знае. Така продължи около месец, но после му казах, защото ми беше трудно да го дебна. Говорихме много. Явно с годините му е дошъл акълът, защото нито възрази, нито нищо, а продължи да пие капките „Алковитал“. По нататък той сам си е поръчвал няколко дози. Въобще избягва алкохола от поне три месеца чисто. Нито е пил, нито му се пие. Поне така казва, а и аз виждам като излизаме някъде на празник и като се връща от работа – преди все пиеше или беше пиян. Сега вече няма изобщо желание за алкохол и това е благодарение на капките „Алковитал“.

Светла Бойкова от Бургас

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. “ Отец Паисий “ 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. “ Патриарх Евтимий “ 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.“ Г.Кирков “ 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул “ Тунджа “ 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. „Мур“ №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.