Какво казва науката за пророческите сънища?

Американският парапсихолог Б. Гордън смята, че връзката между пророческите сънища и внезапните изчезвания на хора не е случайна

Той твърди, че в критични ситуации човешкият мозък се подлага на рационални ограничения, в резултат на което е способен да предава информация за съвършено друга реалност на човека, който може да я приеме: Известният учен изказва интересната мисъл, че скоро ще се научим да използваме такива пространствени дупки в качеството на евтин вид транспорт.

Световноизвестният учен Стивън Хокинг, който приживе прави изследвания в областта на черните дупки, твърди в тях, че е напълно възможно те да бъдат използвани за транспортиране на товари. Но за целта първо трябва да се захванем с тяхното изследване: да се състави карта на дупките и да се изучи „графикът им на работа”. С това трябва да се заемат и астрофизиците, защото на тях отдавна им е известно за съществуването на черните дупки във Вселената, където веществата, попадащи от съседното пространство във вид на космически частици и електромагнитни излъчвания, са свити до невероятна плътност.

А може би подобни дупки има и на Земята

Освен това ученият проектира законите на космическите дупки върху земните и е уверен, че „намиращият се в дупката обект теоретически е способен да се придвижва във времето, оставайки на едно и също място в пространството“.

Този гениален учен е автор и на вълнуващата хипотеза за безкрайността на Вселената. Според него черните дупки са своеобразни мостове в пространството и попадайки в тях, можем просто да се окажем не само на друго място на Земята, но и в друг свят. Те са своеобразна машина на времето или за пътешествия в пространството!

Само преди дни беше заснета за първи път черна дупка. Тя се намира в галактика, отдалечена на 500 милиона трилиона километра от Земята.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.