https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Самотата може да ви научи да разбирате хората по-добре

0

Самотата не е състояние, което е поносимо за една много голяма част от хората. Но, никой не е застраховат. Във всеки един момент ние може да се окажем сами срещу света

самотата
Самотата може да ни даде много уроци за това какво всъщност представляват хората и как трябва да се ориентираме в търсенето на подходящата половинка.

Не е възможно да срещнете някого и веднага да разберете дали си подхождате, или не. Макар че някои предпочитат да вярват в любовта от пръв поглед и твърдят, че чувствата им не лъжат. Въпреки всичко е нужно време, за да можете да видите ясно ситуацията.

Самотата тласка хората да създават прибързано връзки. Когато човек е потиснат от самотата и практически няма кой да го разбере и приеме. Тогава се появява изкушението неистово да търси партньор за общуване със смътната надежда, че ще намери човек, който няма да го отблъсне.

Но за съжаление, именно този начин на търсене на общуване води до проблеми и до още по-голямо задълбочаване на самотата, нови рани и отхвърляне. Независимо от възрастта, пола или вярата си хората приличат на тийнейджъри и всъщност са жестоки. Едва сме тръгнали по пътя на преобразяването си.

СЪВЕТ ОТ ГРЕШНИЯ ЧОВЕК

Ако ви е нужен съвет за отношенията или за брака, се обърнете към хора, които са щастливо женени повече от 10 години. Не се осланяйте на съвети на свои приятели и близки само защото са прочели няколко „умни” книги или знаят няколко стиха от Библията. Ако искате да знаете как да изградите успешни отношения питайте тези, които са създали такива.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.