Женската самота – въпрос на характер

Психолозите отдавна работят над темата за човешката самота въобще и на женската – в частност

samota
Самота има много видове, но понякога самотата е предизвикана от самите нас.

Представяме ви няколко категории жени, на които им е много трудно, а понякога и невъзможно да се омъжат.

КУЧКА

Едва ли на някого ще му хареса да живее като върху вулкан, а кучките не са в състояние да създадат тихо семейно огнище. Дори и да успеят да излеят по- голямата част от своята жлъч на работното си място върху подчинените си.

МЕРКАНТИАНА ОСОБА

Тази госпожица е готова на всичко, за да изтръска от мъжа си колкото е възможно повече пари. Обикновено меркантилните особи са много привлекателни външно, умни са и при това са отлични актриси. За съжаление, у партньора им ги интересува единствено портфейлът.

ПРИНЦЕСА В ОЧАКВАНЕ НА РИЦАРЯ

С други думи, жена, която очаква от мъжа си постоянни подвизи и геройства. Уви, дори рицарят Ланселот не може да се бори постоянно със злото. Затова нашата принцеса практически няма шансове да създаде семейство.

КОНТРОЛЬОР

Жена, която се старае да следи всяка стъпка на мъжа си. В началото на отношенията това може да изглежда мило, но никой не може да издържи дълго на тотален контрол.

„ОТ НАШИЯ ОТБОР“

Обикновено, това е мъжкарана, с която можете да пиете бира и да поговорите за футбол и автомобили. Тя може и да се напие. Такива госпожици обаче не се разглеждат като кандидатки за постоянни спътнички в живота.

МЪЧЕНИЦА

Тази жена е в състояние да изтормози дори и най-търпеливия мъж. Тя може да говори единствено за това, колко й е трудно в живота и колко несправедлива е съдбата към нея. Такива персонажи бързо омръзват.

ФЕМИНИСТКА

Феминистката сама няма да мине под венчило. Това не й е нужно, защото на нея и без това всичко й е наред.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.