Капките Хепавитал ми върнаха самочувствието здравето

Самочувствието, което имам сега, го дължа на капките Хепавитал. Това се случи след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

самочувствието
Капките Хепавитал ми върнаха самочувствието здравето

Самочувствието е много важно за всеки човек. Различно е самочувствието за жените, обаче. Пиша от позицията на човек, който много дълго време нямаше никакво самочувствие. Предпочитах по-скоро да оставам незабелязана, отколкото да разговарям с хората. Бях се затворила в себе си.

Това, може би щеше да продължи много дълго време, ако не бях започнала да правя редовно прочистване на черния дроб. Под редовно прочистване имам предвид, че до този момент аз съм направила общо три прочиствания по три месеца. Всичко това е за времето от година и девет месеца.

Прочистването с капките Хепавитал ми вдигна самочувствието, защото най-после успях да отслабна. Колкото и да не ми се вярваше, билковите капки направиха възможно да започна да свалям бавно, но славно 35-те излишни килограма, които имах. До този момент съм свалила 27 килограма. остава още малко, и ще мога да кажа, че съм успяла.

Освен, че се погрижиха за самочувствието ми, капките Хепавитал се справиха и със стеатозата на черния дроб, която имах. Това заболяване го има всеки, който има излишни килограми.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който не просто иска да си върне самочувствието, но и да подобри здравето си.

Камелия Денисова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.