Само с желание не става, трябва и воля, за да откажеш алкохола!

За да се откаже алкохола е необходимо да имаш желязна воля, да го желаеш силно

 

av
Само с желание не става, трябва и воля, за да откажеш алкохола!

Аз съм на 37 години, казвам се Мими, имах проблеми с алкохола, защото бях започнала да пия много. Нямах причина, просто реших, че мога да ползвам алкохола за успокоително, и , разбира се, сгреших. Не беше правилно, осъзнах го още в началото.

После стана така, че след всеки по-труден ден в работата аз се прибирах и започвах да пия. Може едно малко да е, но ще пия. По едно време се усетих, че ми става навик, но си викам – мога да спра. За да спра наистина да пия алкохол трябваше да минат 3 години. Почвай, спирай, спирай, почвай – много ми беше трудно. Но си наложих волята и взе че става. Сигурно защото не пиех кой знае колко много, може и да е заради умората, но е факт, че спрях. За отказването на алкохола много ми помогнаха и капките Алкофитал. Билкови капки с невероятно действие. Започнах да ги взимам и се почувствах добре още след втория месец. Започнах да пропускам да си сипя за пиене, започнах и да изпитвам непоносимост към алкохола и така в продължение на няколко месеца. След това вече беше лесно, защото онова, което последва беше да си наложа малко дисциплина. Сега вече не употребявам алкохол, а като се изнервя просто излизам и се разхождам.

Мария от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.