Събрах смелост и започнах да отказвам алкохола

Лоши навици като зависимостта към алкохола трябва да започнат да се изкореняват постепенно

alko Аз събрах смелост и убеденост в себе си, че ще успея, и започнах да отказвам алкохола. Проблемите с пиенето ги имам отдавна, макар и да са на приливи и отливи. Усетих, че ставам зависим и се консултирах с психолог. Сеансите много ми помагат да намеря баланса и увереността в себе си и да сложа точка на този лош навик. откакто започнах да прекалявам с чашката животът ми се промени драстично, и то към лошо. За мое съжаление загубих и един добър приятел заради това, че веднъж, докато бях пил, му наговорих страшни глупости. Беше много грозна случка и последиците от нея ме накараха да изтрезнея. Сега жена ми и семейството ми са до мен и напълно ме подкрепят в отказването на алкохола.

Заедно с терапията при психолог аз започнах да взимам билкови капки, които са създадени за по-лесно отказване на алкохола. Капките се казват Алкофитал и ги поръчах от сайта www.alkovital.com. После разбрах, че ги продават и в аптеките. Капките Алкофитал са направени така, че като пия, дори и малко, на мен ми става лошо и това не ми позволява да пия повече алкохол. Моето отказване на алкохола продължава вече 15 месеца, но съм сигурен, че съвсем скоро ще стана много по-стабилен, отколкото бях в началото. За мен е важно, че започнах да отказвам алкохола. Така или иначе все ще стигна до края.

Марин убенов от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.