https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Съблазън по френски…само за жени!

0

Искате ли да го съблазните като една истинска сластна французойка? Ако е така не трябва да ходите до Франция за целта. Просто прочетете нашите съвети и ги приложете на любимия мъж. Дори и 20 години да сте заедно, гаранция че те ще имат ефект върху него. Най-малкото, защото не сте правили досега нещо такова само за него.

1. Разковничето е в походката

woman stuffМного жени без да се усещат вървят по-изгърбено, отколкото трябва. А как да ви забележи мъжа, като вие самите се свивате? А това хич не е секси и не говори за увереност. Добре е да потренирате върху изправената походка. Така ще оставяте впечатление за една уверена и успяла жена, която знае какво иска.

2. Дръжте се като котка

Ако искате да оставите впечатление за елегантна и секси дама, тогава се дръжте като такава. Наблюдавайте котката у дома. Тя се движи елегантно и с достойнство. Направете и вие така и ще видите, че движенията имат голямо значение.

3. Дръжте се като дама

Макар да казват, че дамите днес били на изчезване, вие все пак се дръжте като такава. Много по-ефектно е и със сигурност ще направите впечатление на любимия. Когато ви държи палтото не го вземайте, а позволете да ви го облече, нека ви държи вратата отворена, да ви дърпа столовете, за да седнете.

4. Заменете чорапогащниците с чорапи

С копринените чорапи и жартиерите е много по-лесно да го съблазните, като ги обувате бавно като танцьорка. И без да знае може да му спретнете едно съблазняващо шоу.

5. Нека ви помогне малко

Макар и да успяваме да закопчаем ципа или колието, ще е много по-добре, ако го помолите той да го направи. Едно обличане може да е точно толкова съблазняващо, колкото и събличането.

6. Сменете пижамите

Вместо практични памучни пижами, обличайте нежни сатенени нощнички или пижамки. Така или иначе няма да останат дълго. А няма нищо по-хубаво от това леко да загатнете какво криете под нежните материи.

7. Бъдете сладка

Мажете тялото си със сладки ароматни лосиони. Това ще го накара да ви поиска за десерт.

8. Флиртувайте безсрамно

Както казахме, даже и от 20 години да сте женени или заедно, всеки миг, когато можете го съблазнявайте или тайничко го докосвайте. Например на събиране може да вземете ръката му и я плъзнете по бедрото си. Пращайте му мръсни текстови съобщения, докато той е на работа. Интимността не трябва да си остава вкъщи.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.