https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Стресовитал постигнах най-дългия нощен сън!

0

Благодарение на капките Стресовитал аз постигнах най-дългия нощен сън, който съм имала до този момент. Преди спях само по 4-5 часа на нощ

нощен сън

Някой може да си помисли, че този мой нощен сън е бил някакъв рекорд, или нещо подобно. Не, не – става въпрос за нормализиране на спането през нощта, тъй като аз имах проблем с това.

Благодарение на капките Стресовитал аз вече спя по 7-8 часа на нощ. Нещо, което беше малко немислимо за мен, преди. И сега съм решила да направя така, че да запазя дължината на моя нощен сън, въпреки че няма да взимам капките Стресовитал. Мисля да си почина. Мисля да почина, и след това пак да започна да ги взимам. Аз използвах капките само два месеца, което е малко като време за билков продукт. Но, аз съм си такава – не искам много да привиквам към разни лекове, били те и природни. Билковите капки наистина ми помогнаха да нормализирам моя нощен сън, но си мисля, че е по-добре нарядко да ги взимам, като помощно средство, един вид.

Препоръчвам ги горещо на хора, които имат проблеми със съня. Аз толкова дълго се опитвах да оправя моят сън, че се бях отчаяла. Истината е, че взимах лекарства, които не ми помогнаха. Не е така с билките, обаче. Те наистина помагат!

Кристина Филипова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.