С капките Стресовитал нощите ми станаха спокойни

Капките Стресовитал ползвах при безсъние и нервно напрежение. Двата проблема се появиха почти едновременно при мен. Не знам дали са свързани

капките Стресовитал

Капките Стресовитал ми помогнаха да преодолея и двете неща, които много ми пречеха да живея нормално. Това бяха проблеми, които превръщаха дните ми в истински кошмар. Недоспиването ме правеше уморена и неадекватна през целия ден. не само това – понякога имах ужасно срамни нервни изблици. Не бях на себе си от безсилие. И това, прибавено към общо взето забързаното ми ежедневие ме убиваше, понякога буквално.

Имало е дни, в които не съм ставала от леглото, но не можех да заспя. Почнах да ползвам капките Стресовитал, като си обещах, че ако те не помогнат, ще започна да пия нещо по-силно. Аз съм много против лекарствата. Не мога да пия хапчета – давя се, направо. Повръщам, мъча се. И поради тази причина се спрях на капките Стресовитал.

За мой късмет те проработиха идеално. Забелязах подобрение още в началото на втория месец. Станах по-спокойна през деня, не се притеснявах. Спрях да се страхувам, че няма да заспя. Даже, напротив – лягах си с удоволствие. И така, седмица след седмица страховете ми изчезваха. Спя си нормално вече, три месеца, след като спрях да взимам капките Стресовитал. Надявам се моето писмо да помогне и на други хора да намерят спокойствието и доброто настроение с капките Стресовитал.

Милица Данаилова от София на 36 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.