С капките Хепавитал – здраво и красиво тяло отвътре навън!

Красиво тяло всеки иска да има. Но, преди да стане красиво и слабо, то трябва да е здраво. А здравото тяло се постига отвътре навън

красиво тяло

Красиво тяло може да има всеки, който отдели поне малко време и средства, за да се погрижи за здравето си. Аз, например, никога не съм предполагала, че ще отслабна, след като започна да се грижа за здравето си. Преди съм пробвала разни средства за отслабване – хапчета, сиропи, чайчета. Резултат имаше само за малко, защото всичките тези неща работят повърхностно. Нищо не е по-добро, както за здравето, така и за отслабването, от една здравословна програма за прочистване.

С капките Хепавитал аз постигнах това, което винаги съм искала. Красиво тяло, без излишни килограми. Или поне с още малко за сваляне. И най-хубавото е, че се чувствам страхотно след трите месеца прочистване с билковите капки Хепавитал. Просто забележително постижение, дори и за мързел, като мен.

За тези три месеца, които изминаха след първото ми прочистване с капките, аз се дисциплинирах по отношение на храненето. Всичко, което не успях да постигна за 6 години, го постигнах за половин година, след като стартирах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. По този начин разбрах колко важно е човек да се грижи за здравето си отвътре навън. И така, с прочистване, малко спорт и не особено сложна диета (без хляб, сладко и газирано) аз мога да съм спокойна, както за начина, по който изглеждам.

Марина Топалова от София на 37 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.