https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Хепавитал започвам здравословно годината

0

Аз ползвам капките Хепавитал за трети път

kapkite Hepavital
Предишните два пъти постигнах много добри резултати в прочистването, и сега продължавам с ново прочистване на черния дроб и жлъчката, за да се освободя от всичко онова, което съм натрупала през празниците.

Капките Хепавитал чистят много добре всякакви шлаки и други насъбрани вредности в тялото. Аз започнах да правя прочистване с капките хепавитал, тъй като преди много години съм прекарала хепатит. Знам, че след такова заболяване трябва непрекъснато да се прави прочистване на черния дроб, тъй като пораженията от хепатита не са малки.

Заедно с прочистването аз не пазя диета, просто защото от много години съм ограничила всичко, което не е особено полезно за черния дроб. И все пак, човек не може да е съвсем примерен, все се случва да се прекали с храна… Алкохол не пия, защото алкохола е много вреден за черния дроб, а и аз никога не съм имала проблем с това да не пия.

Капките Хепавитал са чудесен продукт, с който смятам не само да започна здравословно годината, но и да продължа да се грижа за здравето на черния дроб, жлъчката, а покрай тях и на целия организъм.

Препоръчвам капките Хепавитал не само на такива, като мен, които са преболедували от някаква болест, а и на хора, които искат да са здрави, слаби, млади и красиви.

Христомира Топалова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.