С капките Хепавитал се постига най-здравословното и трайно отслабване

Трайно отслабване се постига сигурно и по други начини. Аз реших за себе си да направя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

Не съм и предполагала, че след прочистване на черния дроб ще мога да постигна трайно отслабване. Още повече съм изненадана от действието на капките Хепавитал. За моя изненада тези капки действат наистина повече от добре.

Капките Хепавитал ги взех за прочистване на черния дроб, след като стана ясно, че имам мазен черен дроб. Това е така наречената стеатоза, която се лекува с диета и прочистване на черния дроб, ако е по-лека степен. Е, моята степен не беше много лека, но все пак успях по някакъв начин.

Колкото до диетата – не е кой знае колко трудно да се спазват някакви ограничения, стига човек да знае наистина за какво го прави. За мен беше важно да подобря здравето си. Може би нямаше да успея, ако залогът бяха килограмите, или да отслабна просто ей така.

Радвам се, че капките Хепавитал свършиха добра работа и ми дадоха като бонус това трайно отслабване. Защото, аз вече втора година ги ползвам, за трети път, и си свалям прилично с тях. И, да – килограмите ми вървят само надолу, което е много добре.

Надявам се да задържа това темпо, както и да продължа да се чувствам по този свеж начин. Колкото и да е трайно едно отслабване, то няма да е радостно, ако не носи със себе си това страхотно усещане.

Калинка Петкова Танева от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.