https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Хепавитал направих и супер прочистване на червата

0

Едва ли някой може да предположи, че с капки за прочистване на черен дроб може да се постигне и прочистване на червата. Самата аз също не очаквах

прочистване на червата

Прочистване на червата съм чувала да се прави с клизма, и с други разхлабващи средства. Някои дори гладуват, или пък пият много вода и други течности. На мен не ми беше цел да правя прочистване на червата с капките Хепавитал. Аз взех тези капки и започнах да ги употребявам, защото имах проблем с черния дроб. Да, имах много висока степен на омазняване. Не от храна, от лекарства се беше получил този проблем с черния дроб.

Иначе, за мен капките Хепавитал изпълниха предназначението си. За три месеца успях да постигна много добри резултати, видими от изследванията, които направих в началото на прочистването и в края. Сега се замислям дали да не направя още едно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал, но в края на годината.

Иначе, като ефект, това че си прочистих червата ми дойде много добре. Сега се чувствам много лека – все едно камъни съм имала в корема, и съм ги махнала. И съм се повталила малко, което е добре за мен, защото съм жена на възраст вече. Капките Хепавитал наистина се грижат за здравето и подобряват работата на черния дроб.

Нина Филипова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.