https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Хепавитал и кило ябълки дарих здраве на черния дроб

0

Ябълки може да се ядат целогодишно. Никой не може да каже, че това е скъп и недостъпен плод. Да не говорим колко ползи за здравето има

ябълки
С капките Хепавитал и кило ябълки дарих здраве на черния дроб

Ябълки и 5 километра пеша на ден – това правя след прочистването на черния дроб. Това е моят начин да запазя добрите резултати, които постигнах след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са едно отлично средство за сваляне на килограми. Или по-скоро – да се започне сваляне на килограми. Интересното е, че аз и преди съм пробвала разни неща за отслабване, почти същите – ходене, диети, гимнастика и разни такива неща. Но, по една или друга причина не ми се е получавало. Сега, като изчистих черния дроб, той вероятно вече работи по-добре и това ми помага да се избавям от излишните шлаки и разни други неща.

Да, знам че и движението е много важно, но ако вътрешно всичко е затлачено, няма как да се случи отслабването. Не си мислете, че усилията за отслабването свършват със спазването на някакви диети и от време на време някакви упражнения и бягане. Не! Всичко е комплексно.

Затова, ако искате да отслабнете, първо направете прочистване с капките Хепавитал и след това хапвайте колкото се може повече ябълки и ходете пеша, ако не може да правите упражнения.

Камелия Георгиева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.