С капките Алкофитал успях да се измъкна от алкохолната зависимост

Използвах капките Алкофитал, за да намаля алкохола, тъй като бях започнал да ставам зависим

alko

Аз съм на 46 години, женен, с добра професия и без особени проблеми. Трудности имам като всеки човек. Не мога да кажа, че животът ми е лесен, но не е и кой знае колко труден. Понякога обаче се отчайвам и тогава почвах да пия много алкохол. Беше ми станало навик вечер да пия, за да разпускам. Всичко започна постепенно. Усетих, че пиенето се превръща в алкохол, когато си казвах, че ето сега ще откажа алкохола и вече няма да пия. Това се превърна в проблем за мен. Няколко пъти се опитвах сам да спра, но не успявах. Наложи се да потърся специализирана помощ. Започнах да ходя на консултации с психолог. Жена ми ги уреди, защото тя работи като медицинска сестра. Заедно с консултациите, аз започнах и да взимам капките Алкофитал. Тези капки са за намаляване на алкохола. Когато започнах да използвам капките Алкофитал, аз започнах и да пия по-малко алкохол.

Действието на капките е такова, че когато се употребяват редовно, те предизвикват непоносимост към алкохол. Действието им при мен се усети на третата опаковка. Като цяло, отказването и постепенното спиране на алкохола ми отне около година и нещо. През това време аз продължих да се срещам с психоложката. Сега съм доста по-добре от преди и мога да кажа, че зависимостта ми не е чак толкова изразена, както преди.

Николай Георгиев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.