https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С Хепавитал и лек хранителен режим прочистих идеално черния дроб

0

Лек хранителен режим и капките Хепавитал направиха най-доброто за моя черен дроб, а именно – прочистиха го. Сега, благодарение на капките, се чувствам добре

лек хранителен режим

Лек хранителен режим значи, че не пазя някаква специална диета. Това означава, че откакто започнах да ползвам капките Хепавитал, аз се отказах от всичко лошо за моето здраве. Алкохол, цигари, кока-кола, разни сладкиши, нес кафе, хляб… Не знам какво още да добавя, но много бяха нещата, които ми пречеха на здравето.

И, какво се оказа? Оказа се, че аз съм давала много пари да съсипя здравето си, вместо да го поправя. А не можех ли да направя същото, но обратно. Да давам пари и да ги давам за здраве. Повярвайте ми, вторият вариант е за предпочитане.

Ако се замислите, ние сами увреждаме собственото си. здраве. Значи, след като го увреждаме, можем и да го оправим. Да, нито е чак толкова вкусно, нито е лесно, но усещането си заслужава отвсякъде. И заради това си струва човек да мине на един по-лек хранителен режим, да си направи едно прочистване с капките Хепавитал и да започне да се чувства здрав. Усещането след тримесечното прочистване с капките Хепавитал е уникално, и си струва да се опита. Не само заради здравето, ами и заради добрите резултати.

Йорданка Денева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.