С годините разбрах, че съм допуснал голяма грешка!

Моята голяма грешка е, че не започнах да се отказвам от алкохола по времето, когато бях здрав

 

alkoholismyt
С годините разбрах, че съм допуснал голяма грешка!

Сега съм на 49 години и имам много здравословни проблеми, като повечето са защото пиех. От една година и два-три месеца не употребявам алкохол. Принудително го отказах, а можеше да е много по-лесно и да има много повече полза. Освен това, сега не знам дали и доколко ще се подобри здравето ми. Аз имам високо кръвно, гастрит, а наскоро ми откриха и проблем с черния дроб. Заради заболяването на черния ми дроб се наложи да започна да отказвам алкохола, защото щеше да е голяма грешка да продължа да пия, при положение, че след някоя и друга година може да пипна и цироза.

Аз смятам да споделя с вас средството, което ми помогна да се откажа от алкохола. Става дума за капките Алкофитал – един много добър продукт, който предизвиква непоносимост към алкохола. Започнах да взимам капките Алкофитал след като една моя позната ми го препоръча като средство, което е накарало нейния баща да спре да пие. И аз започнах да взимам капките, и ето ме сега толкова време без да съм пил, но и без да имам някаква гаранция, че здравето ми ще се оправи напълно. Съжалявам, че толкова години съм си съсипвал здравето за едното нищо.

Кирил Боев от Пазарджик

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.