С алкохола постигнах само мъка и страдания

Благодарение на алкохола се изпокарах с всички близки хора, които имах

 

alkoholizam
С алкохола постигнах само мъка и страдания

Започнах да пия преди години, когато попаднах в една такава компания, в която само пиеха, събираха се да играят карти и нищо повече. Бяха хубави времена. Имах работа, имах пари, имах приятелка. струваше ми се весело и не забелязах как алкохола ме обсеби.

В един момент се оказах без работа, без пари и без приятелка. Това не се случи в един момент, но аз не забелязах как лошите неща в живота ми се настаниха неусетно, както станах зависим от алкохола. Всичко това повлече след себе си нови проблеми. Скарах се с нашите, изнесох се, нямах редовна работа, не си плащах навреме квартирата и разходите. Знаете как е… И по-добре само да знаете, без да разбирате, че за мен това беше най-лошия период. Успях да го превъзмогна, и все още го превъзмогвам с много усилия на волята и на доста висока цена, най-вече заради проблемите със здравето, които имам заради алкохола.

За да започна да се отказвам от алкохола и да пия по-малко аз взимам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са билкови и много добре действат. Аз съм доволен от онова, което постигнах с тях. За три месеца имам само два пъти, в които съм пил алкохол. Не съм се напивал, не съм се събирал със старата компания. Сам съм, трезвен съм, но ми е много по-спокойно.

Стоян Манолов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.