С алкохола никога не съм била на „ти“

С алкохола никога не съм била на "ти"

Никога не съм имала кой знае какви проблеми с алкохола. Пила съм от лиготия, от нямане какво да правя, но за разлика от повечето хора, които познавам, никога не съм пила от мъка, или защото съм имала някакъв проблем

С алкохола никога не съм била на "ти"
С алкохола никога не съм била на „ти“

Сигурно затова не ми беше трудно да го откажа. Давам си сметка, че бях човек, който прекалява с алкохола, но знаех, че ако избера подходящия момент, ще мога да кажа край, стоп, стига и така нататък. За мен алкохола не е средство, за мен алкохола беше развлечение. Да, прекалявала съм, стигала съм до състояние, в което съм вършила глупости, но успях да се дистанцирам навреме. Естествено, за това имаше причина. И тази причина все още съществува.

Понеже се знам що за стока съм, аз реших да спра да пия, преди да е станало късно. Това означава, че до мен има човек, който не искам да страда от моите алкохолни прищявки. Обичам го, държа на него и не искам да се излагам.

Капките Алкофитал ми помогнаха много в това начинание, помогнаха ми в отказването на алкохола. Алкофитал това са билкови капки, който предизвикват непоносимост към алкохола. Когато се взимат, и когато се пие алкохол, тогава те предизвикват едно неприятно чувство, и това неприятно чувство ме накара да спра да пия, намалих питиетата до разумно количество, така че да не съм странна ако пия много, кактои да не се чудят що за чвек съм, ако пия малко.

Маргарита

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.