Най-добрата рецепта за прочистване на черен дроб и жлъчка!

Рецепта за прочистване на черен дроб мога да ви дам веднага – поръчайте си капките Хепавитал и направете тримесечно прочистване с тях

рецепта за прочистване на черен дроб

Рецепта за прочистване на черен дроб ви давам веднага. Купете си от аптеката, или поръчайте от www.hepavital.com три опаковки от билковите капки. Тези три опаковки ще ви стигнат за три месеца. За тези три месеца, през които правите прочистване на черния дроб, ограничете само някои вредни храни. Преди и след да спазите тази рецепта за прочистване на черен дроб, направете изследвания.

Може да си измерите обиколките сами. Обиколка на талията, на ханша, на ръцете. След прочистването с капките Хепавитал ще има съществена разлика – гарантирано е. Може да не сте свалили много килограми, но за сметка на това ще сте смъкнали сантиметрите. Това е защото ще сте се освободили от всякакви вредни шлаки и какви ли не други отпадъци в тялото, както и от водата. Излишната вода в организма може да причини много мизерии.

Защо трябва да изберете капките Хепавитал? Ако досега не сте полагали кой знае какви грижи за здравето, значи време е да го направите. Капките Хепавитал ще прочистят черния дроб, а това ще осигури снабдяване на целия организъм с добре обработени хранителни вещества и кръв. И не на последно място – кой не би искал да има нова и красива фигура? Кой не би искал да се отърве от няколкото излишни килограма, без да си ги връща после? Единственото, което трябва да направите, е да се снабдите с капките Хепавитал и да започнете препоръчителното тримесечно прочистване на черния дроб.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.