https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Минерални чорапи срещу разширени вени

0

Шуслеровите соли са добро решение при разширени вени, а тяхната помощ е крайно деликатна и работи в полза здравето на краката

Разширени вени се послияват добре от шуслеровите соли

Температурите се понижават и страдащите от разширени вени по-често се оплакват от скованост, тежест и схващания на краката. Възможно е да се появят болка и сърбеж. Разпространен метод за възстановяването на венозния отток и микроциркулацията е носенето на еластични чорапи. Тези чорапи обаче отпускат мускулатурата. Ето как да се справите с помощта на Шуслеровите соли.

Шуслерова сол №1 калциев флуорид – стяга венозните стени и подобрява храненето на кожата.

Шуслерова сол №4 калиев хлорид заедно с Шуслерова сол №8 натриев хлорид – подпомага циркулацията на кръвта и правилното разпределение на течностите. По този начин се нормализира кръвното налягане, което е важно за здравето на венозните съдове.

Шуслероба сол №11 силицея – подобрява структурата на кожата и заздравява колагеновите влакна, които й осигуряват сила и еластичност, за да не се допуска разширяване на венозните съдове.

Начин на прием:

Приемани в комбинация солите подобряват състоянието при разширени вени и предпазват от усложнения на проблема. Необходими са по 5 табл. от всяка сол на ден, като програмата се прави 2 пъти през годината в продължение на 3 месеца.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.