https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Болна от рак предизвика истерична дискусия във Facebook

1

Жена болна от рак с татуировка

Кели Дейвидсън – оцеляла след три битки с коварната болест рак предизвика истерична дискусия във фейсбук!

Рак – една страшна болест, която взима все повече и повече жертви!

рак
Кели Дейвидсън е победител в битката в рака цели 3 пъти

Кели Дейвидсън е от Канада и е на 33 години. На 11-годишна възраст й поставят диагноза болест на Ходжкин. Дават й 85% шанс. Шест години по-късно отива на лекар заради открита бучка в дясната гърда. Според лекарите туморът се е появил заради лечението на предишното й заболяване, което включвало често облъчване.

Следва лечение и двойна мастектомия. Кели не желае да реконструира гърдите си. Вместо това тя предпочита да има татуировка.

„Моята татуировка символизира трансформация, метаморфоза, нещо като пеперуда, която външно се променя, но отвътре остава същата. Тази татуировка е като почетен знак за мен. Признание за това, че 3 пъти сритах задника на рака. Гърдите не определят кой съм аз като човек или жена. Направих я, защото искам да дам надежда на всички онези хора, които се борят с рака. През всичките тези години аз нито веднъж не се отчаях. Повтарях си и вярвах, че не всичко може да бъде загубено…“

Като следствие на всичко онова, през което е преминала, Кели трябва да се бори и с рак на щитовидната жлеза.

Преди време снимката на татуираната Кели беше публикувана в социалната мрежа Facebook. Там тя предизвика много коментари, като повечето бяха негативни, за съжаление. Онези, които не знаят какво означава три пъти да спечелиш битката с рака, определиха изявата й като търсене на внимание.

Comments

1 thought on “Болна от рак предизвика истерична дискусия във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.