Райската ябълка сваля кръвното и гони стреса

В райската ябълка се съдържат катехини, който имат силни анти-бактериални, анти-възпалителни и антихеморагични свойства

райска ябълка
Райската ябълка сваля кръвното и гони стреса

И, разбира се, не забравяйте различните витамини и минерали, на които е богат този плод.

Райската ябълка защитава организма, благодарение високата концентрация на витамин С. Той повишава силата на тялото, борейки се със симптомите на простуда и грип. През периода на повишен риск от заболявания на дихателната система би било добре да се включат в диетата не само цветен мед и малинов конфитюр, но и райска ябълка.

Естествените влакна и голямото количество вода в състава на райската ябълка имат много лек и балансиран слабителен ефект.

Плодовете на райската ябълка съдържат голямо количество калий и калций. Ежедневната консумация на този плод ви гарантира, че вие приемате по-ефективен и по-безопасен диуретик, тъй като тя не води до загуба на телесен калий (често срещан страничен ефект от химичните диуретици).

Райската ябълка понижава кръвното налягане. Това не само ще помогне да се намали напрежението, но и да се предпазите от сърдечно-съдови заболявания, свързани с високото кръвно налягане. Ето един чудесна, проверена от времето рецепта. Изчистете две райски ябълки, пасирайте ги и добавете мляко. Приема се 3 пъти седмично в продължение на три пъти на ден.

Райската ябълка се препоръчва се за почистване на черния дроб и детоксикация на тялото, защото съдържа антиоксиданти, които осигуряват лъвския пай от неговите полезни свойства, включително неутрализират токсините и помагат за възстановяването на клетките след атака от клетките от свободните радикали.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.