https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Може ли да лекувате с ръце? Направете този лесен тест!

0

Много и различни езотерични течения говорят за лечителските свойства на организма, за докосването с ръце, лечение с енергетика и т.н.

ръце
Със сигурност мнозина притежават способността да лекуват в различна степен.

Този тест ще ви помогне да определите своите способности за лечителство или лечебен магнетизъм.

За начало е добре да направите лека загрявка на тялото: разходете се на улицата, отпуснете се, а най-дoбре е предварително да направите сеанс по йогийско дишане.

Заемете удобна поза и кръстосайте крака (може да сте и изправени), изправете гърба, успокойте мислите и тялото. Без да бързате, вдишайте първо с корема, след това с гърдите, с горната част на белите дробове, повдигайки леко раменете. Задръжте дъха за няколко секунди. Издишайте, отпускайки раменете и изкарвайки въздуха първо от гърдите и после от корема. Задръжте дишането за секунда след издишването. 5-8 повторения са достатъчни. Направете кратка почивка.

Обърнете ръцете една към друга на разстояние 10-20 см. Представете си как енергията от ръцете ви буквално струи.

Загрейте дланите. Поставете човека с дясното рамо към себе си, дланта на лявата ръка сложете на тила му, а на дясната – на слънчевия сплит. Постойте така около минута, като си представяте как потокът енергия излиза от дясната ви ръка, минава нагоре и „влиза” през лявата ръка (за левичарите позицията е обратна), като след това преминава обратно през вас. „Въртете” по този „кръг” енергията около 5 мин.

След това махнете лявата ръка и я изтръскайте. Прокарайте я леко, само с върха на пръстите, по главата на болния, започвайки от челото към основата на врата. Повторете няколко пъти. Изтръскайте и двете китки няколко пъти и това е.

Така болката в начало рязко ще се притъпи, а след 10 -15 мин. ще премине напълно.

Друг вариант на това упражнение е да изпълнявате движенията с ръцете нагоре- надолу, започвайки от темето и до пода, сякаш изтръсквате енергията.

Колкото повече се занимавате с различни енергийни практики и дихателни упражнения, толкова повече ще се усилва способността ви към лечителство и лечебен магнетизъм. Не забравяйте: всички сме способни на много повече, от- колкото можем да си представим. Нужни са само вяра, дисциплина и тренировки и обезателно ще успеем.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.