Работата почти унищожи здравето ми

Имам работа, която много харесвам и върша с удоволствие, но тя е напът да унищожи здравето ми

 

умора
Работата почти унищожи здравето ми

По цял ден работя на едно бюро, пред един компютър и естеството на работа ми е такова, че нямам кой знае каква възможност да излизам. Всъщност, аз имам две работи, но и двете са свързани с това да работя с компютър. Няма нужда да ви обяснявам как това се отразява на здравето ми. Имам излишни килограми, постоянно съм уморена, постоянно съм изнервена, постоянно съм под стрес и всичко това понякога ме кара да изпадам в някакви малки, но не много полезни за здравето избухвания и нервни кризи. А когато съм много уморена се стресирам и депресирам. В общи линии нито се чувствам добре, нито изглеждам добре и това се отразява на самочувствието ми.

И понеже това е само върха на айсберга, аз реших, че е дошло време да направя нещо. Онова, което направих беше да преорганизирам времето си и да ми остане време за почивка. След това си поръчах капките Стресовитал, които са за състояния, подобни на моето. Капките Стресовитал ми подействаха в рамките на два месеца. За тези близо 60 дни аз станах по-спокойна, спях много по-добре и по-пълноценно, а това повиши концентрацията ми. Сега се чувствам доста по-добре, въпреки че взимам капките Стресовитал само от време на време, когато съм натрупала повече умора.

Онова, което съжалявам е, че сравнително късно се сетих да се погрижа за здравето си, но пък за сметка на това попаднах на капките Стресовитал, които ми помогнаха да преодолея стреса, умората и нервното напрежение.

Грета Ботева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност.

Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.