https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Възстанових работата на жлъчката с капките Хепавитал

0

Преди няколко месеца имах сериозен проблем с работата на жлъчката

rabotata na jlachkata
Работата на жлъчката е от изключително голямо значение, защото от това зависи и състоянието на няколко други органа, които са свързани с нейното състояние.

През септември 2015 г., аз имах едно много неприятно усещане за възпаление някъде под дясното ребро, или там където свършват ребрата.

После забелязах сърбеж по кожата, виене на свят и някакви малки ранички по кожата. Първо, аз мислех, че съм болен от грип и че ще го преживея в рамките на няколко часа. Не отидох на работа един ден, но на сутринта и по-късно следобед започнах да се чувствам по-добре, така че на следващия ден бях на линия.

Колкото и да е странно, следващите два дни бях затворен у дома със зверска диария. Мислех си и че това ще отшуми, но не стана точно така.

Затова отидох в болница, приеха ме по спешност, сложиха ми системи, за да не се обезводня и след време стана ясно, че има проблем с работата на жлъчката. Беше възпалена, а болките бяха ужасни.

Както и да е, оправих се, изписаха ме и аз започнах поддържаща терапия с капките Хепавитал. Тази терапия беше необходима не само за да се направи прочистване и да се подобри работата на жлъчката, но и да се погрижа за черния дроб, който също беше пострадал от това възпаление.

Така капките Хепавитал свършиха работата почти две в едно, защото след трите месеца прочистване на мен вече не ми се налагаше да пия лекарства, нито имаше опасност да ми оперират жлъчката.

Калин Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.