Не е страшно да отидете и да се консултирате с психиатър!

Психиатър е специалист, който ще се погрижи за здравето на вашите емоции. След среща с психиатър аз разбрах колко важно е да се говори

психиатър

Психиатър трябва да се посещава винаги, когато усетите, че губите желание за живот. Ако аз бях отишла при психиатър само няколко месеца по-рано, може би нямаше да направя всички онези глупости, които сътворих. Но, човек си пати от главата. И пак от нея стига до решението как да се оправи. Моето решение беше да се видя с психиатър, преди да е станало прекалено късно.

Проблемът, който наложи посещението ми при психиатър беше безсънието, което ме тревожеше и ми съсипваше здравето в продължение на много дълго време. Оказа се, че безсънието ми не е свързано със здравословен проблем, а е чисто на психологическа основа. Сеансите, които проведох с моя психиатър много ми помогнаха. С течение на времето започнах да разбирам, че не бива да задържам емоциите в себе си и че трябва да казвам всичко, което ми тежи.

За да се застраховам от бъдещи фалове, аз започнах да взимам един билков продукт, който много ми помогна да постигна точно онова мечтано равновесие между хубав сън и спокоен ден. Капките Стресаовитал са чудесни не само за хора, които имат проблеми със съня. От тях може да се възползва всеки, чиито нерви са леко поразклатени.

Станимира Петрова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.