Против бръчки и за вечна младост използвайте ето тези естествени масла!

Естествените етерични масла, извлечени от растенията често се използват като съставка в продуктите против бръчки

против бръчки

Някои масла са по-ефективни при лечение на бръчки, отколкото други, но опитът и грешката са най-добрият начин да се определи това, което работи за вас. Основното предимство на масла, изброени по-долу, и които трябва да се ползват против бръчки е в това, че те не запушват порите.

1 . Сандаловото масло омекотява сухата кожа и може да се използва като крем за намаляване на появата на фини линии и бръчки. То също така насърчава образуването на нови кожни клетки, придава на кожата гладък вид и може да увеличи дебелината и еластичността на кожата. Това масло е иделано против бръчки и за вечерна употреба.

2 . Маслото от смирна е антибактериално и противогъбично. То може да се използва локално или като масажно масло, за да се изгладят бръчките. Използването на това масло ще се подобри и ще предотврати по-нататъшно увреждане на кожата , защото е богато на антиоксиданти и се препоръчва против бръчки за жени над 30 години.

3 . Маслото от гроздови семки има антиоксидантни свойства, които помагат в борбата със свободните радикали. Свободните радикали причиняват увреждане на кожата. Маслото от гроздови семки е идеално против бръчки и спомага за “ ремонт“ на увредената кожа, пострадала от свободните радикали. Този екстракт е богат на витамин Е, който забавя процеса на стареене. Витамин Е е един от антиоксидантите, съдържащи се в маслото от гроздови семки, който защитава тялото от свободните радикали.

Всички тези етерични масла против бръчки имат уникални свойства, които могат да помогнат за подобряване на вашата кожа, особено за добиване на свеж и младежки вид.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.