Пропилях живота си заради алкохола

Благодарение на алкохола не мога да се похваля с нищо съществено

pien
Пропилях живота си заради алкохола

Каквото имаше добро – алкохола го развали или унищожи. Благодарение на алкохола не мога да се похваля с нищо хубаво. Имах семейство – няма го вече. Имах дете – на друг сигурно вика татко. Аз съм си го заслужил, но малко късно осъзнах всичко това. Сега искам да се поправя, но не става толкова лесно и толкова бързо. Заради алкохолните ми изстъпления бившата ми жена нито иска да се виждаме, нито ми дава да виждам детето. На 43 години съм, а съм сам. И приятелка нямам даже. Живея с родителите си, за да мога да спестявам някой лев сега, когато вече не пия.

От 11 месеца не пия и съм ограничил алкохола. Взимам капките Алкофитал, който са за отказване и намаляване на алкохола. Те ми помагат, когато изпитам силна нужда да пия. Иначе гледам и сам да постигам нещо, защото все пак не може човек само да разчита на другите или на разни лекарства. Не ти ли се загнезди това желание за отказване от алкохола в главата, по-добре не почвай. Така ми казваше един приятел по чашка, който сега ми е само приятел, защото и двамата не пием. Има оправия, само трябва да почне човек и да знае, че има за какво и за кой да го прави.

Васил Борисов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

http://youtu.be/t6ybQHLRI4A

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.