Пропих се от самота

Останах сам и се пропих. Това още повече усложни положението ми

 

пропих
Пропих се от самота

Аз съм разведен и синът ми живееше при мен. Майка му си хвана чантата и замина за Гърция, уж малко да работи, уж някой лев да изкара, а накрая стана така, че ни заряза. Той беше на 11 години тогава, и много тежко го преживя. Аз се опитах да му обясня, че се случват такива неща, но… Хубавото е, че това положение продължи кратко време. Той се съвзе и стана много добър ученик. Никакви проблеми не съм имал с него, докато беше ученик, даже напротив. Завърши университет, после замина да учи в чужбина. И аз останах сам.

Синът ми много се грижи за мен. Идва си, чуваме се по скайп, общуваме непрекъснато. обаче него така или иначе го няма. И аз започнах да пия, защото ми липсваше. Много ми се искаше да е тук, с мен. Но…Както и да е.

Лошо нещо е пиянството. Не ми се иска да го разочаровам, защото той не е глупав и вижда какво става, затова започнах да взимам капки за ограничаване на алкохола. Капките се казват Алкофитал и засега успяват да ме задържат на повърхността и да не пия толкова много. Аз съм така вече от 5 месеца и за това време съм се стабилизирал до степен, каквато бях преди той да замине.

Стоян от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.