https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Промяната при мен настъпи, след като започнах да ползвам капките Алкофитал

0

Feeling blue

Промяната настъпи при мен, след като започнах да ползвам капките Алкофитал. Те ми помогнаха да се откажа от алкохола, и да не съм онова, което бях

промяната

 

Промяната се изразява в това, че спрях да пия. Да, след толкова години, и след толкова много опити, аз вече нямам проблем с алкохола. За мен е важно сега да задържа постигнатото, и никога повече да не изпадам в онова положение, в което бях.

Не съм женен, нямам семейство още, но имам прекрасни родители. Пиянството ми, злоупотребата с алкохола много ги огорчи. Създадох им много грижи. Малко късно, но на 27 години аз вече се чувствам като човек, който трябва сам да поеме отговорност за живота си. И, поради тази причина, реших да го направя сам.

Не употребявам алкохол вече от две години, почти. Не мога да ви опиша колко много се промени отношението на майка ми и баща ми към мен. И как самите те се чувстват добре сега, защото аз вече не злоупотребявам с алкохола.

Капките Алкофитал ми помогнаха в началото на моето отказване. Не съм ги взимал много дълго време, но успяха да ми помогнат с дисциплината. и най-вече с това, че предизвикват непоносимост към алкохола.

След първоначалното взимане съм ги употребявал още няколко пъти, инцидентно, но пак имаше ефект. Препоръчвам ги на всеки, който иска да вземе живота си в ръце, да се поправи и да спре да пие.

Марин Гогов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.