https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Променете емоциите, и ще промените здравето!

0

Трябва да си направите някакъв защитен амулет, в който вярвате, за да промените емоциите


Психосоматиката ще свърши останалото. Но най-добрата защита, разбира се, са положителните емоции. Ако започнете магическо действие в състояние на страх, обида, разочарование, тъга, не чакайте добър резултат.

Много жени започват да практикуват магия със свещи, за да върнат например любимия човек или съпруга, и пристъпват към работата с восъка с мисълта: „Сега вече сигурно ще си го върна!“. Напразно, няма да успеете. Или ще го върнете, но с тежки последствия.

В магията всичко зависи от това доколко умеете да контролирате емоциите си. Те винаги трябва да са положителни – състоянието на радост и ликуване, бликащо от дълбините на душата ви, трябва да бъде единственият ви работен инструмент.

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРОМЕНЯТЕ ЕМОЦИИТЕ

За това съществуват определени тренировки. Спомнете си кога сте били щастливи и доволни и се постарайте да повторите това състояние, да го „облечете“ като дреха. Който има деца, да си припомни усещанията, когато те са направили първите си стъпки или са се усмихнали или проговорили за първи път. Ето така трябва да ликувате. И само с такива положително заредени емоции можете да правите магия. В този случай не са ви нужни амулети и защита, защото нищо лошо не може да ви се случи. Защо? Защото вие сте в друго качество, друга същност. В енергетиката това се нарича различна тънкост или честота на вибрациите.

За сметка на положителните си емоции вие се издигате нагоре. В горните слоеве на тънкия свят, където вибрациите са по-качествени. И можете чисто да отработите това, което правите. В по-високите слоеве няма кой да ви попречи да творите, да ви навреди. И няма значение какво правите: дали леете восък, дали четете заклинание или извършвате обред – колкото по-високо сте, толкова ще е по-добър резултатът от действията ви. В това състояние у вас няма да възникне желание да навредите или да извършите насилие над друг човек. И светът ще е благосклонен към вашата магия…

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.