Продължителна депресия ме направи дебела и болна

Продължителна депресия, злоупотреба с храна и лекарства ме направиха дебела и болна. Сега разчитам само на билките и Стресовитала

продължителна депресия

Продължителна депресия и сравнително тежък период на възстановяване ме направиха дебела и болна. Всъщност, всичко това е мой проблем, който сама си създадох. Не виждам смисъл повече да изопачавам истината и да се самозалъгвам. Аз съм дебела, защото аз злоупотребявах с храна и лекарства. За всичко съм си виновна аз самата.

Не е важно какво точно предизвика депресията ми. Това може да се случи на всеки. Всеки може да преживее нервен срив, стрес и някакви такива подобни неща. На всеки може да се случи. Само не бива да се изпада в състоянието на продължителна депресия. Важно е лечението да започне навреме. Аз закъснях, защото отлагах. В началото дори се опитвах да се самолекувам. Не е правилно това. Има си хора, специалисти, които назначават лечение. За мен е важно, че все пак успях да се справя. Сега съм само на капките Стресовитал, които са билкови капки и са точно за такива състояния. Започвам да свалям малко по малко излишните килограми. Чувствам се по-добре. Не вярвах, че билките може да действат така добре при продължителна депресия. Но е факт – аз съм по-добре, по-добре се чувствам, стабилна съм емоционално. Вярвам, че подобрението ще се задържи, и че дори ще се случи много по-бързо.

Костадинка П. от София на 31 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.