https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Защо не бива да отлагате прочистването на жлъчката и черния дроб с капките Хепавитал?

0

Прочистването на жлъчката и черния дроб с капките Хепавитал не бива да се отлага, защото с всяка следваща година ставаме не само по-стари, но и по-болни и по-дебели

proìstvane na jlachkata
Прочистването на жлъчката и черния дроб с капките Хепавитал за някои може да е излишно, но за мен не е. Сигурна съм, че има още доста хора, като мен, които постоянно си обещават, че ще се грижат повече за здравето си, че ще ядат по-малко и ще отслабнат, както и че ще спортуват повече, за да поддържат добър тонус. Е, аз съм на 43 години и вече няма за кога да отлагам. Освен това имам куп болести, като високо кръвно, висок холестерол и проблеми със сърцето.

Всичко това се тушира и подобри, след като започнах да правя прочистване на жлъчката и черния дроб с капките Хепавитал. Да, капките Хепавитал са чудесен, много добър продукт, но без ваше участие и без да положите малко усилия, за да се уверите в това, няма как да го разберете.

Аз започнах да се храня по-разумно, малко да спортувам и да отделям повече време, да полагам повече грижи за здравето си едва след като направих тримесечното прочистване с капките Хепавитал. За трите месеца, през които направих прочистване на жлъчката и черния дроб аз успях да отслабна с 7 килограма, което за мен си беше истинско постижение. оттук насетне всичко беше лесно, всичко ми се струваше изпълнимо, защото имах много енергия, чувствах се по-лека и по-мотивирана.

Сега все още имам някои проблеми със здравето, но си давам сметка, че няма как 6 месеца старание да ликвидират 10-20 години безхаберие.

Малина Горанова от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.