https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

След прочистване с Хепавитал: Колкото повече време минава, толкова по-добре се чувствам!

0

Аз направих прочистване с Хепавитал на черния дроб, след което се почувствах много добре

prochistvane s hepavital
Нямам никакви забележки към този продукт. Най-хубавото е, че е съставен само от билки, които са подходящи за черния дроб, и които няма как да се комбинират, ако сме у дома си. Аз, например, правя прочистване с Хепавитал на черния дроб по препоръка на моя приятелка, която се чувства много добре след тримесечното прочистване с Хепавитал. Тя имаше омазняване на черния дроб, и ми каза, че е добре да се направи прочистване на черния дроб и жлъчката, независимо дали е открито такова заболяване, или не. Всеки човек има проблеми с черния дроб, дори и да не го предполага. Важното е да се хване този проблем навреме.

Аз например, нямам кой знае какви проблеми, освен че съм малко пълничка. Не пия алкохол, но си похапвам доволно. За мен е от значение това, че за прочистване с Хепавитал не ми е нужно да варя разни чайове, да се бутам в кухнята, и така нататък, а мога директно да си взема капките, да ги сложа в малко вода, или да ги изпия направо. Много лесно, бързо и удобно е всичко, и най-вече – нося ги навсякъде с мен.

След прочистване с капките Хепавитал аз се чувствам много добре. Не си въобразявам, а дори и кантара го показа, че съм малко отслабнала. Аз дори не съм направила пълното тримесечно прочистване с Хепавитал, а само един месец. Представям си какви невероятно добри резултати ще имам след като направя нормалното прочистване с Хепавитал.

Лиляна Йорданова от Плевен

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.