https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Трайно отслабване и здрав черен дроб след прочистване с капките Хепавитал

0

Аз направих тримесечно прочистване с капките Хепавитал и постигнах трайно отслабване. Теглото от 69 килограма го запазих за вече повече от година

трайно отслабване

Трайно отслабване се постига, когато всички вътрешни органи работят нормално. А това може да стане само ако се направи прочистване. Вътрешното прочистване гарантира външното отслабване. Значи, ако искате да отслабнете – първо си помислете за здравето. Направете отслабването не защото искате да изглеждате по-добре, а защото трябва да се чувствате по-здрави. Това е цялата истина.

Аз ползвам капките Хепавитал само веднъж в годината. За три месеца правя прочистване, гледам да се ограничавам в яденето и се старая, като цяло, да съм по-дисциплинирана. Не ям сладко вече, не пия газирано. За мен е важно да спазвам ограниченията не само по време на самото прочистване.

Искам още нещо да кажа. Откакто започнах да правя прочистване с капките Хепавитал, минаха три години. За тези три години аз не съм наддала ма грам. Чувствам се много добре. Изглеждам много добре и на всеки се хваля с моето трайно отслабване. Искам също така да подчертая, че не бива да се чакат резултати още след първата опаковка. Нужно е време и постоянство.

Нина Христова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.