Какво ще се случи ако започнете 3-месечното прочистване с капките Хепавитал сега?

Ако започнете прочистване с капките Хепавитал сега ще посрещнете лятото не само по-слаби и красиви, но и много по-здрави. Не отлагайте грижата за здравето!

Прочистване с капките Хепавитал за три месеца гарантира здравето на черния дроб и ефективно освобождаване от излишните килограми!

 прочистване с капките Хепавитал
Какво ще се случи ако започнете 3-месечното прочистване с капките Хепавитал сега?

За прочистване с капките Хепавитал ще ви е нужно само малко повече търпение и дисциплина. Капките Хепавитал се употребяват за прочистване на черния дроб и жлъчка. Това прочистване е нужно, в случаите, в които има омазняване на черния дроб.

Много хора не подозират, че имат проблем с черния дроб. Истината е, че ако имате повече от 8-10 излишни килограма, то тогава задължително е налице стеатоза. Стеатоза е медицинското име на омазняването на черния дроб. Случва се при злоупотреба с мазна храна, редовно преяждане и злоупотреба с алкохол и някои лекарства.

За да се справите с омазняването на черния дроб, не е достатъчно да се спазва само диета. Черния дроб трябва да бъде прочистен отвътре. Най-добре е да се направи прочистване с капките Хепавитал. С помощта на билките черния дроб ще се освободи от токсините и излишните мазнини. Това ще допринесе за неговата по-добра работа. След като черния дроб започне да работи по-добре, ефективно ще започнете да се освобождавате от излишните течности. Ще стаднат отоците, кожата ще стане по-свежа и чиста. Нужно е да се прави прочистване на черния дроб поне два пъти в годината за по три месеца с капките Хепавитал.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.